تابلو پیکسلی چیست و چه کاربردی دارد؟
در دنیای تابلوسازی هر روز باید منتظر یک اختراع و ابتکار عمل جدید باشیم. همه ما انسانها که مخاطبین نهایی تابلوسازها هستیم، به سرعت از دیدن یک تابلو جدید خسته میشویم و دیگر برای ما جذابیت اولیه را ندارد. به همین خاطر، در دنیای هر روز باید از تکنولوژی روز دنیا و کمی چاشنی خلاقیت استفاده کرد تا تابلوهای جدید خلق نمود و به این وسیله یک شگفتی جدید در دنیای تابلوسازی ایجاد کرد. تابلوهای امروزی را باید به نوعی بازی نور و رنگ دانست. بازی زیبایی که در آن هدف، جذب چشم مخاطب به تابلو مغازه مورد نظر است. در این بازی نور و رنگ، باید علوم روانشناسی را به کار بگیریم تا بتوانیم مخاطب را جذب خود کرده و او را تبدیل به مشتری دائم کنیم. به همین خاطر در درجه اول باید گروه مخاطبان خود را بشناسید و با سلیقه و نظریات آنها آشنا شوید. زمانی که مخاطبین یک مغازه کودکان باشند، باید از رنگهای روشن و شاد استفاده کرد و در عین حال زمانی که مخاطبین یک مغازه افراد بزرگسال، مرد و میان سال هستند، باید در ساخت تابلو رنگهای سنگینی مثل طلایی را به کار برد. اما اگر مخاطبین شما گروه خاصی نباشند و یا گروه گستردهای را شامل شوند چطور؟ در چنین مواقعی باید از یک استراتژی بسیار هوشمندانه استفاده کرد تا بتوان همه مخاطبین را به نوبت جذب یک کسب و کار خاص نمود که خوشبختانه تابلو پیکسلی ما را در پیاده سازی این استراتژی یاری میکند. با استفاده از تابلو پیکسلی در هر لحظه میتوانید رنگ تابلو خود را به رنگ مورد نظرتان تغییر دهید و از جذب تمام گروههای مخاطبین خود لذت ببرید. شاید تا همین چند سال پیش، وجود چنین امکانی همانند یک معجزه و تخیل به نظر میرسید. اما امروزه با استفاده از تابلوهای پیکسلی به راحتی میتوانید از چنین امکانی استفاده کرده و وقت زیادی را برای انتخاب رنگ نورپردازی تابلو خود صرف نکنید! در اینجا قصد داریم تا شما را با تابلو پیکسلی ، این تابلو جدید، نوین و زیبا آشنا کنیم که جزء جذابترین تابلوهای روز دنیا و ترند برتر دنیای تابلوسازی محسوب میشود.
تابلو پیکسلی چیست؟
بهتر است در درجه اول پیکسل را برای شما تعریف کنیم. پیکسل در حقیقت یک اصطلاح کاملا گرافیکی بوده و آن را کوچکترین واحد سازنده هر تصویر میدانند. زمانی که روی یک تصویر بیش از اندازه بزرگنمایی کنید، تصویر شما به حالت چهار خانههای رنگی میرسد. این چهار خانههای رنگی که تشکیل یک تصویر را میدهند، همان پیکسل هستند. در حقیقت شما زمانی که به یک تصویر دیجیتال، چه در موبایل، چه در کامپیوتر و چه در تلویزیون نگاه میکنید، یک تصویر کاملا یک پارچه و واحد را میبینید. اما در اصل میلیونها پیکسل مختلف تک رنگ در کنار هم قرار گرفتهاند و تصویری که شما میبینید را خلق کردهاند. هر چقدر تعداد این پیکسلها بالاتر باشد، کیفیت و وضوح تصویر بیشتر خواهد بود.
برخی از افراد، تابلوهای پیکسلی را با تابلوهای روان LED اشتباه میگیرند. تابلوهای LED از lED های دیپ محدود ساخته شدهاند و در آنها خبری از پیکسلهای نوری نیست. پس پیش از هر چیز باید بدانید که تابلو پیکسلی هیچ ارتباطی با تابلوهای روان LED قدیمی ندارد و در بهترین حالت میتوان آن را نسل فوق پیشرفته تابلوهای روان دانست. در ساخت تابلوهای پیکسلی، از پیکسلهای نوری استفاده میشود. این یعنی میلیونها پیکسل در کنار هم قرار میگیرند که هر یک مسئول نمایش یک رنگ خاص هستند و به این طریق رنگ بندیهای مختلفی را ایجاد میکنند.
در این نوع تابلوها، با استفاده از میکروکنترلر، میتوان برنامه ریزی کرد تا هر پیکسل در هر ثانیه چه رنگی داشته باشد. این یعنی شما میتوانید با یک برنامه ریزی کاملا ساده که به دست یک فرد آماتور نیز قابل انجام است، وضعیت هر ثانیه رنگ هر پیکسل را مشخص کنید. در نتیجه تابلو شما میتواند در هر لحظه یک رنگ خاص داشته باشد و با اضافه کردن کمی چاشنی خلاقیت، میتوانید رقص نورهای بینظیر و کمتر دیده شدهای را خلق نمایید. تابلوهای پیکسلی نوعی خاص از تابلوهای مغازه محسوب میشوند که در ترکیب با تابلوهای دیگر معنا پیدا میکنند. به عنوان مثال شما میتوانید از تابلوهای پیکسلی در تابلوهای وکیوم استفاده کنید تا نورپردازی تابلو وکیوم شما قابل برنامه ریزی باشد.
مزیت اصلی تابلو پیکسلی در چیست؟
به تعداد افراد روی زمین، تنوع سلیقه وجود دارد. این یعنی نمیتوان تضیمن کرد که در هر لحظه چه نوع مخاطبی با چه سلیقهای از جلوی مغازه شما عبور میکند و با چه طیف رنگی یا چه نوع نورپردازی، جذب کسب و کار شما خواهد شد. در مورد علوم انسانی تنها میتوان پیش بینی کرد و احتمال داد، اما هیچ وقت نمیتوان اطمینان داد که چه اتفاقی رخ میدهد. به همین خاطر شاید رنگهای شاد و فسفری از نظر برخی از افراد بسیار زیبا و جذاب باشند و حس هیجان و خرید را در مخاطب بر انگیخته کنند، اما فردی دیگر بر این باور باشد که این طیف رنگی بسیار کودکانه و مضحک است! اما با تابلوهای پیکسلی شما میتوانید تابلو مغازه خود را به شکلی برنامه ریزی کنید که در هر لحظه یک نورپردازی جدید داشته باشید و به این طریق در هر لحظه بتوانید یک مشتری جدید را جذب خود کنید.
از طرف دیگر بر اساس تحقیقات علمی انجام شده توسط محققان، چشم انسان به اشیاء ثابت واکنش و حساسیت زیادی ندارد. به عنوان مثال، همه ما از بدو تولد تا به امروز، بینی خودمان را میبینیم. اما مغز ما تصمیم گرفته تا دیدن آن را لغو کند و تنها با اختیار ارادی میتوانیم نوک بینی خودمان را ببینیم. به همین خاطر، زمانی که تابلو مغازه شما دارای رنگی ثابت باشد، چشم مشتری پس از مدتی خسته خواهد شد. اما زمانی که در یک دقیقه چندین و چند بار رنگ عوض کند و رقص نوری بسیار زیبا و تماشایی داشته باشد، چشم هر مخاطبی را به خود جذب میکند و حداقل مخاطب شما تحریک میشود که ببیند چه کسب و کاری دارای چنین تابلوی با سلیقه و زیبایی است!
چند نوع تابلو پیکسلی در بازار داریم ؟
به صورت کلی تابلوهای پیکسلی از سه نوع RGB LED SMD، RGB LED مربعی و RGB LED انگشتی ساخته میشوند. دو نوع اول، همان تابلوهایی هستند که زیر حروف برجسته دیگر نصب میشوند و نورپردازی را از زیر انجام میدهند. اما انواع بند انگشتی، انواع منحصر به فردی هستند که برای ساخت آنها باید سطح تابلو به فواصل مختلف سوراخ کاری شود و سر هر یک از این LED ها از سوراخها بیرون زده شود. در حقیقت نور LED های بند انگشتی مستقیم و پراکنده و نور دو نوع اول متمرکز و غیر مستقیم است.
با نقاط قوت و ضعف تابلو پیکسلی بیشتر آشنا شوید
در دنیای تابلوسازی، تابلوهای پیکسلی جزء تابلوهای جدید محسوب میشوند و کمتر کسی در مورد آنها شناخت کافی دارد و نقاط ضعف و قوت آن را میشناسند. از طرف دیگر، این تابلوها بسیار گران قیمت هستند. به همین خاطر، در اینجا قصد داریم تا نقاط قوت و نقاط ضعف تابلو پیکسلی را با هم بررسی کنیم تا بتوانید تصمیم گیری مناسبی داشته باشید.
نقاط قوت
• ایجاد بیش از 16 میلیون رنگ
• ایجاد طرحهای برنامه ریزی شده تا بیش از 400 ساعت ( متغیر با میزان حافظه دستگاه )
• ایجاد طرحها و رقص نورهای بسیار تماشایی و دیدنی
• جذب هر نوع مخاطب
• بسیار چشم گیر و جذاب
نقاط ضعف
• قیمت بالا
تفاوت تابلوهای پیکسلی تابیوسازی آریو پاسارگاد در چیست؟
در حال حاضر کمتر کسی در ایران قادر به طراحی و نصب تابلوهای پیکسلی است. اما گروه تابلوسازی آریو پاسارگاد همواره با تکنولوژی روز دنیا هم گام است و جزء اولین تابلوسازهایی محسوب میشود که این نوع تابلوهای زیبا و هزار رنگ را وارد ایران کرد. تابلوهای پیکسلی جزء تابلوهای حساس به سیم کشی و ترانس به شمار میآیند و با نوسانات برق به سرعت آسیب میبینند. به همین خاطر، مجموعه تابلو سازی آریو پاسارگاد از بهترین LED های موجود در بازار مثل LED سامسونگ برای ساخت تابلوهای پیکسلی خود استفاده میکند و همچنین بهترین ترانسهای موجود در بازار و بهترین نوع سیم کشی را به کار میبرد. اما علاوه بر استفاده از بهترین متریال، تابلو سازی آریو پاسارگاد از تیمی متخصص در زمینه سیم کشی تابلو استفاده میکند تا جریانها به صورت مساوی تقسیم شوند و فشار بیش از حد به یک بخش سیم کشی وارد نشود. علاوه بر این، تعداد LED به کار رفته در تابلوهای پیکسلی آریو پاسارگاد بسیار زیاد است و وضوح رنگ بسیار بالایی دارند و همه اینها موجب افزایش نسبی قیمت تمام شده محصولات تابلوسازی آریو پاسارگاد میشود.
تابلو چلنیوم پیکسلی آبمیوه و بستنی خوشمزه پیکسلی دایره ای
تابلو چلنیوم پیکسلی آبمیوه و بستنی خوشمزه دارای 2 ساعت برنامه حرکتی در شهرک غرب بلوار دریا نبش چهار راه مطهری
تاریخچه تابلو پیکسلی
اگر بخواهیم تاریخچه تابلوهای پیکسلی را بررسی کنیم، باید به حدود 100 سال پیش و سال 1907 میلادی باز گردیم. در این سال بود که اولین بار لامپهای LED رنگی به وجود آمدند. در آن زمان هیچ کس نمیدانست که این لامپها میتوانند یک انقلاب در صنعت نورپردازی جهان ایجاد کنند. به تدریج لامپهای LED کوچک رنگی تبدیل به لامپهای بزرگی شدند که آنها را به عنوان جایگزین مناسبی برای لامپهای کم مصرف قدیمی میدانستند. اما این تازه اول راه شکوفایی LED بود. به تدریج لامپهای LED مختلف با کاربردهای متنوع ساخته شدند و از آنها حتی در ساخت تلویزیونهایی با کیفیت و کم مصرف نیز استفاده شد. LED ها قطعات هوشمندی بودند که آن را با میکرو کنترلرها کنترل میکردند. به این ترتیب رفته رفته لامپهای RGB روانه بازار شدند. در حال حاضر حدود هشت سال از ساخته شدن لامپهای RGB میگذرد. این لامپها میتوانند از طریق یک میکروکنترلر برنامه ریزی شوند و میلیونها رنگ مختلف را ایجاد کنند. لامپهای RGB از ترکیب چند LED رنگ اصلی به وجود آمدهاند و با تلفیق رنگهای مختلف، میلیونها طیف رنگی را خلق میکنند.